Kistérségi Családi Nap

Kistérségi Családi Nap - Fogjunk össze a Tápió-vidékért!

A Kistérségi Családi napon kiderül, hogy mely iskola csapata végzett a Zöldőrzők egész tanévet felölelő versenyén és az is kiderül, mely iskolák csapatai gyűjtötték a legtöbb pontot és nyerték meg a főnyereményeket.


A I. Zöldőrzők Focikupa után kiderül, hogy mely iskola focistái a legügyesebbek a Tápióságban. Minden egyes szurkolói buzdítás hozzásegítheti a településed csapatát, hogy sikeresen szerepeljen a Focikupán, ezért toborozzatok minél több szurkolót magatoknak!

Nevezz be a versenybe a csapatoddal, kattints ide!


Az I. Zöldőrzők „Ki mit tud”-ra az iskolák diákjai kötetlen műfajú produkcióval készülhetnek, melyet a rendezvény nagyszínpadán adnak majd elő. Mivel lehet készülni? Lehet művészeti előadást tartani, táncolni, énekelni, zenekarral fellépni, verset mondani, csak rátok és az ügyességetekre van bízva, hogy mit adtok elő. A produkciókat 4 fős zsűri értékeli, majd pontozza.

Jelentkezz a "Ki mit tud"-ra, kattints ide!


Vegyél te is részt az I. Zöldőrzők Esti Kaland sátorozáson. A sátorozáson Zöldőrzők csapatok tagjain kívül bárki részt vehet. A hozott sátrak mérete bármekkora lehet. A nap folyamán egyszeri főtt ételt biztosítunk. A sátrazás helyszíne a Tápiószentmártoni Általános Iskola zárt udvara. Az esti program témája: „Mit tehetek én a környezetvédelemért?”. Csak a Zöldőrzők koordinátoroknál határidőre leadott nevezési lap alapján tudtok az esti programokon részt venni.

Szeretnél részt venni a programon? Töltsd ki a jelentkezési lapot, kattints ide!


Megrendezésre kerül az I. Zöldőrzők Sülve - Főve Együtt főzőverseny, melyre a diákok szüleit és a kistérségbe élőket várjuk szeretettel. A főző csapatok létszáma nincs korlátozva. A versenyhez tűzrakó helyet, tűzifát, valamint tányérokat és evőeszközöket biztosítunk. A bográcsot, (valamint az egyéb sütő alkalmatosságokat), alapanyagokat és hozzávalókat a nevezett csapat hozza magával. A versenyen indulók bármilyen hagyományos ételt készíthetnek.

Jelentkezz a családoddal a főzőversenyre, kattints ide!Mi vár még ránk a Kistérségi Családi Napon? Felfújható játékok, élőcsocsó, ugrálóvár, kézműves foglalkozások, fordított bringa pálya, labdajátékok, gulyáságyú, hagyományőrző jurtafalu, íjászverseny, madáretető készítés, kistérségi civil szervezetek kiállításai.

Előnevezni a programokra április 26-áig tudtok a Zöldőrzők koordinátorotoknál.

A főzőversenyre a felnőttek előnevezni a kormos.robert@fke-hungary.eu email címen vagy a +36 70 61 58 778 telefonszámon tudnak.


Minden szülőt, nagyszülőt bíztatunk, hogy hétvégi program keretében szerezzenek maradandó élményeket gyerekeikkel.

Iskolák versenye

Farmos Általános Iskola
Papp Károly Általános Iskola
Imre Sándor Általános Iskola

Csapatok versenye

Őszapók
Gólyahír
Farmosi Ász

Kövess minket a Facebookon

Új Széchenyi terv Új Széchenyi terv