Kistérségi Családi Nap – Tökéletes befejezés

Tökéletesebb záró hétvégét nem is kívánhattak volna a Zöldőrzők. Az egész éves versenysorozat záró rendezvényén több száz család töltötte együtt a hétvégét Tápiószentmártonban, ám a résztvevők nemcsak az eredményekre voltak kíváncsiak.

A meleg, szinte nyárias időjárás is hozzájárult a felejthetetlen hangulathoz: a napsütésben szülők, gyermekek és pedagógusok együtt játszottak a Zöldőrzőkkel. A legkisebbek kedvencei a felfújható játékok voltak: az elő csocsó és az ugrálóvár reggeltől estig tele volt gyerekekkel. Miután alaposan kiugrálták magukat, a kézműves asztalnál készítettek újrahasznosított alapanyagokból készült karkötőt, virágot. A fordított bicikli nevű programot a szervezők többször is tesztelték, de minden alkalommal rá kellett jönniük, ebben a gyerekek a jobbak.

A Családi Nap nagy attrakciójára, a Ki mit tud?-ra és a Focikupára végül 10-10 csapat nevezett. Előbbit a Farmosi Általános Iskola nyerte csapatainak közös táncával, utóbbiban pedig a tápiószentmártoni labdazsonglőrök diadalmaskodtak. Az anyukák és apukák a főzőversenyen leplezték le először féltve őrzött családi receptjeiket, az elkészült finomságokat pedig nemcsak a zsűri, hanem a gyerekek is megkóstolták. Az esti tábor jó hangulatban, sok játékkal telt. A fiatalok nagyon jól viselkedtek, este sem okoztak problémát a pedagógusoknak.

Az egész éves versenysorozatot a Farmos Általános Iskola nyerte, ezúton is gratulálunk nekik! Köszönjük a pedagógusoknak az egész tanévet felölelő programban való részvételt, a szülők támogatását, illetve a csapatok lelkesedését. Reméljük, jövőre is visszatérhetünk a régióba, hogy az elültetett magocskákból hatalmas gondolatok szülessenek!

Iskolák versenye

Farmos Általános Iskola
Papp Károly Általános Iskola
Imre Sándor Általános Iskola

Csapatok versenye

Őszapók
Gólyahír
Farmosi Ász

Kövess minket a Facebookon

Új Széchenyi terv Új Széchenyi terv